Шуруповерт мережевий який краще

Шуруповерт мережевий який краще
31.05

Содержание:

  1. Для чого потрібен шуруповерт
  2. Який шуруповерт краще: мережний або акумуляторний
  3. Переваги мережевих шурупокрутів
  4. Вибір шуруповерта для будинку
  5. Технічні характеристики мережевих шурупокрутів

Шуруповерт є багатофункціональним інструментом, який використовується як при внутрішніх, так і зовнішніх будівельних та ремонтних роботах. Працювати цим інструментом зможе кожен, навіть не маючи спеціальних навичок. Якість і швидкість робіт багато в чому залежить від самої моделі, тому важливо знати, шуруповерт мережевий який краще вибрати.

Для чого потрібен шуруповерт

Основна функція шуруповерта – це закручування і викручування шурупів, болтів, інших різьбових з'єднань. Крім цього, з його допомогою можна:

  • затягнути дюбель або анкер, прибрати їх;
  • нарізати внутрішню різьбу на металі діаметром до десяти міліметрів;
  • свердлити, якщо в моделі передбачена функція дрилі.

Якщо в комплекті йдуть спеціальні насадки, шуруповерт допоможе замісити розчин, почистити кахель.

Який шуруповерт краще: мережний або акумуляторний

Щоб вибір мережевого шуруповерта або акумуляторного був правильним, необхідно ознайомитися з особливостями кожного виду інструменту. Отже, в залежності від способу живлення шуруповерти бувають акумуляторними і мережевими. Акумуляторні моделі досить легкі, вони швидко заряджаються, дозволяють виконувати роботу навіть в місцях, де немає можливості підключитися до розетки. Щоб інструмент прослужив довго, важливо знати, як вибрати акумуляторний шуруповерт.

Не менш популярні і мережеві моделі, на ринку вони представлені у великому асортименті, тому виникає питання, шуруповерт мережевий який краще? Такий електроінструмент живиться від мережі, яка працює стільки скільки потрібно, без підзарядки. Вибираючи модель для будинку або для роботи, слід враховувати технічні характеристики.

Переваги мережевих шурупокрутів

Незважаючи на те, що сьогодні багато хто воліє купити шуруповерт на акумуляторі, мережеві моделі не менш популярні і мають ряд переваг в порівнянні з акумуляторними аналогами. До основних плюсів мережевих шурупокрутів відносяться:

  • Необмежений час роботи. Таким інструментом можна працювати стільки, скільки потрібно, на відміну від акумуляторних, час роботи яких обмежена зарядом батареї.
  • Невисока вартість. Електричні моделі коштують значно дешевше, ніж акумуляторний інструмент з тими ж показниками.
  • Універсальність. Можливість працювати без збоїв від восьми до десяти годин дозволяє використовувати електричний шуруповерт як вдома, так і на виробництві.

Вибір шуруповерта для будинку

Вибір мережевого шуруповерта для будинку залежить від того, які функції вам необхідні. Немає сенсу платити гроші за те, чим ви не збираєтеся користуватися.

Вибираючи домашній інструмент, слід враховувати і його технічні параметри. Якщо на виробництві потрібні професійні, більш потужні моделі, для побутового використання можна придбати інструмент простіше.

Правильний вибір мережевого шуруповерта для будинку дуже важливий, так як користуватися їм доведеться не один рік. Не треба купувати саму недорогу, простеньку і слабку модель. У слабомощных версіях при інтенсивній роботі, протягом декількох годин, може згоріти електроніка. Тому, краще придбати моделі середньої потужності.

Якщо інструмент вам потрібен для проведення дрібних ремонтних робіт або для складання меблів, звертайте увагу на функціонально простий, але ергономічний інструмент.

Якщо ж ви шукаєте, шуруповерт мережевий який краще купити для використання при будівництві будинку, то придивіться до професійним, потужний варіантами.

Технічні характеристики мережевих шурупокрутів

У лінійках виробників можна знайти шуруповерти з різними характеристиками, можливостями і на різний бюджет. Грамотно вибрати інструмент можна тільки після вивчення його технічних характеристик. Основними критеріями, на які необхідно звернути увагу, є потужність, крутний момент і швидкість обертання.

Потужність

Це один з основних технічних показників шуруповерта. Чим потужніший інструмент, тим простіше і швидше він закручує шурупи навіть в твердий матеріал. При цьому високопотужні версії більш важкі, це також варто враховувати, вибираючи пристрій.

Для дому краще купити більш легкий інструмент з потужністю до 550 Вт. Професіоналам варто звернути увагу на потужні моделі, здатні справлятися з інтенсивними завданнями.

Крутний момент

Вибір мережевого шуруповерта залежить і від такого показника, як обертаючий момент. Цей параметр вказує на те, з яким зусиллям пристрій вкручує шурупи. Високий крутний момент, необхідний для вкручування довгих кріплень в тверді матеріали. Для домашнього використання досить шуруповерта з зусиллям від 10 до 15 Нм, професіоналам варто звернути увагу на версії з показником в 45 Нм.

Швидкість обертання

Це показник, який визначає, за який час можна буде виконати ту чи іншу задачу. Функція регулювання оборотів дозволяє виставити оптимальний режим для роботи в певних умовах.

Вибираючи інструмент, звертайте увагу на наявність додаткових функцій, які значно розширюють можливості шуруповерта. Однією з основних є реверсний хід.

Для комфортною і зручною експлуатації важливим моментом є ергономічні характеристики:

  • вага;
  • зручність розташування в руці;
  • зручне розташування кнопок управління;
  • наявність прогумованих накладок.

Інтернет-магазин Start-Pro пропонує інструмент від виробника за найдоступнішою ціною. В каталозі ви знайдете мережеві шуруповерти для домашнього і професійного використання. Кожна позиція супроводжується фотографіями і оглядом характеристик, що дозволяє легко вибрати підходящий варіант. Якщо хочете переглянути ТОП кращих жіночих сумочок українського виробництва, то скористайтеся фільтрами сайту і відсортувати за рейтингом.

У нас ви зможете придбати якісний електроінструмент недорого з доставкою в Київ, Одесу, Харків, Дніпро та інші міста України. Якщо сумніваєтеся в правильності вибору, менеджери сайту допоможуть вибрати варіант, який підійде вам за технічними показниками і ціною.

Останні новини
Як вибрати шабельну пилу
Як вибрати шабельну пилу
29.11
Широкий асортимент та різноманітність торгових марок сучасного електроінструменту значно ускладнює вибір шабельної пилки. Цей універсальний інструмент поєднує в собі риси ручної пилки та електролобзика, проте має більш розширений функціонал.
Читати далі
Як вибрати акумуляторну ланцюгову пилу
Як вибрати акумуляторну ланцюгову пилу
29.11
Для роботи на присадибній ділянці, обрізки дерев та чагарників, заготівлі дров на зиму без ланцюгової пилки не обійтися. Вибір акумуляторної ланцюгової пилки обумовлений безперечними перевагами обладнання, що поєднує в собі всі переваги електрообладнання та інструментів, оснащених бензиновим двигуном
Читати далі
Вибір акумуляторного шуруповерта
Вибір акумуляторного шуруповерта
26.11
Шуруповерт є електричною викруткою з розширеним функціоналом. З його допомогою можна легко змонтувати збірні конструкції, вкрутити за лічені хвилини сотні болтів та шурупів, просвердлити отвори потрібного діаметра у пластиці, деревині, тонких металевих деталях.
Читати далі
Вибираємо паяльник для пластикових труб
Вибираємо паяльник для пластикових труб
02.08
На зміну чавунним конструкцій трубопроводу для водопостачання і каналізації в квартирах і виробничих приміщеннях прийшли поліпропіленові труби, для монтажу яких використовується спеціальний інструмент - паяльник.
Читати далі
Електричний лобзик: для чого він потрібен і як вибрати
Електричний лобзик: для чого він потрібен і як вибрати
02.08
Розпиляти дерев'яну дошку можна і звичайною пилкою. Однак якщо виникає необхідність в роботі крихкими, легко розшаровуються матеріалами, на допомогу приходить електричний лобзик.
Читати далі
Електричний дриль: поради щодо вибору
Електричний дриль: поради щодо вибору
02.08
Одним з найбільш затребуваних інструментів для ремонтних і будівельних робіт є електрична дриль. З її допомогою можна виконувати величезну кількість операцій: легко зібрати або відремонтувати меблі, свердлити отвори будь-якого діаметру, розмішувати фарбу, клей для шпалер або заточити свердло.
Читати далі
Що слід врахувати при виборі будівельного міксера
Що слід врахувати при виборі будівельного міксера
02.08
Якість будівельних і монтажних робіт залежить від того, наскільки однорідною є суміш для обробки поверхонь або проклейки матеріалів.
Читати далі
Як вибрати точильний верстат для будинку
Як вибрати точильний верстат для будинку
30.07
Ефективність і якість роботи ріжучих інструментів залежить від гостроти заточки. Навіть звичайні ножі для роботи на кухні повинні бути гострими. Однак підручними інструментами таку роботу виконати досить складно.
Читати далі